Zo vind je jouw perfecte conditioner

Alles weten over conditioners. Wij hebben ons er speciaal voor jou in verdiept. De perfecte glanzende lokken voor droog, gekleurd en krullend haar.

Lees het artikel

Dit is de werking van shampoo

Shampoo: hoe werkt het, wat zijn de ingrediënten van shampoo en waar komt shampoo vandaan? Allemaal te lezen om opzoek te kunnen naar de juiste shampoo.

Lees het artikel

5 tips om gekleurd haar langer te behouden

Het is belangrijk je nieuwe haarkleur goed te verzorgen, daarom delen wij vijf belangrijke tips. Met deze tips moet het lukken je haarkleur na het verven mooi te behouden.

Lees het artikel

De ideale pH-waarde voor gekleurd haar

Weten hoe jij je geverfde kapsel lang mooi kan houden? Kijk dan goed naar de pH-waarde. Wat het precies inhoudt en hoe het werkt lees je hier.

Lees het artikel

Het geheim van een shampoo

Alles weten over shampoo? Hoe werkt het? Wij zijn de ingrediënten? & nog meer lees je hier!

Lees het artikel

Alles over keratine: hét wondermiddel voor je haar

Alles weten over keratine? Wat is het en wat doet het voor je haar?
Het is een wondermiddel voor je haar, waarom? Lees je hier!

Lees het artikel

Hét ingrediënt voor langer haar: Biotine

Biotine is een vitamine wat ons oneindig veel voordelen geeft. Voor onze huid, onze nagels en vooral voor ons haar. Biotine zorgt er bijvoorbeeld voor dat ons haar sneller groeit en gezonder oogt. Wil je ook lange, glanzende lokken? Lees dan vooral verder!

Lees het artikel

Dit is waarom je Tea Tree wil gebruiken voor huid- en haarproblemen

In het Oosten is Tea Tree al lange tijd een wondermiddel voor allerlei kwaaltjes. Acne, voetschimmel of futloos haar – bijna alles is op te lossen met Tea Tree. Ook in Nederland is het een ingrediënt wat je steeds vaker terug ziet komen. Tijd om alles te leren over Tea Tree en wat het kan doen voor onze huid of haar.

Lees het artikel

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.