Zakelijk

Wilt u ook OGX opnemen in het productgamma van uw winkel, webshop of franchiseformule? Bij OGX zijn we altijd opzoek naar ondernemers die met hun passie onze producten een stap verder kunnen brengen.

Anviri Cosmetics

OGX is een merk geregistreerd door Vogue International LLC. Anviri Cosmetics is de officiële vertegenwoordiger en distributeur van het merk op de Nederlandse markt. Het mooie aan een samenwerking met Anviri is dat we het echt samen doen. Bij Anviri zitten specialisten die alles weten van haarverzorging, waardoor we een gezamenlijk doel hebben. Want uw succes is ons succes.

Ondersteuning

Wij helpen u zoveel mogelijk bij het verbeteren van verkoopresultaten. Dat doen we door marketing- en verkoopcampagnes, maar ook door het inzetten van online marketing of andere middelen. Samen zorgen wij voor de juiste middelen en strategie om OGX zo goed mogelijk weg te zetten.

OGX verkopen?

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van OGX in uw drogisterij? Wij zijn flexibel en bieden tal van mogelijkheden. Vul dan onderstaand formulier in, dan neemt een accountmanager vanuit Anviri Cosmetics contact met u op.

Wij zijn beschikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Zakelijk Contactformulier

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.